"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

FSGroep groeit 356% – Deloitte Technology Fast50

FSGroep heeft met een groei van 356% de 31ste plaats bemachtigd in de Deloitte Technology Fast50, de jaarlijkse verkiezing voor de vijftig snelgroeiende techbedrijven van Nederland.

Gisteravond werd de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam.

‘FSGroep behoort voor het derde jaar op rij tot de vijftig snelst groeiende techbedrijven van Nederland. De focus in 2015 lag op ontwikkeling van onze cloud tools en services. Het behalen van deze prijs geeft erkenning voor de gekozen richting,’ aldus Nardo Lambregts, CEO FSGroep.

Cloud software en diensten
FSGroep is marktleider met haar software en dienstverlening voor intermediairs en inleners van flexibele arbeid. Alle labels zijn gebaseerd op cloud software en worden ontwikkeld met meer dan 100 zeer ervaren online marketeers en enterprise software engineers.

De bekendste labels van FSGroep zijn:

  • HelloFlex, sourcing management software voor intermediairs en inleners
  • FlexService, bedrijfssoftware voor intermediairs
  • PSC, backoffice services voor intermediairs
  • FlexNieuws, nieuws voor de flexbranche en alle CAO’s

Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2012 – 2015).

Bron: FSGroep, 14 oktober 2016, Deloitte

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.