"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Jury Uitzendondernemer van het Jaar bekend

De nieuwe Award ‘Uitzendondernemer van het Jaar’ heeft vandaag de samenstelling van de jury bekend gemaakt.

De eerste aanmeldingen voor de Award zijn binnen. Inschrijven kan nog tot 4 september op www.uitzendondernemervanhetjaar.nl

De jury
• Esther Raats – Coster – juryvoorzitter (non executive board member in diverse profit en non profit organisaties én Zakenvrouw van het jaar 2006)
• Frank van Gool (directievoorzitter Otto Workforce)
• Hans Biesheuvel (initiatiefnemer ONL voor Ondernemers)
• Rogier Brinker (Relationship Manager ABN AMRO)

Jury adviesraad
• Han Mesters (sector bankier ABN AMRO)
• Julius Kousbroek (voorzitter Jong Management en managing director WePayPeople)
• Wim Davidse (oprichter en flexstrategieconsultant van Dzjeng en hoofdredacteur Reed Elseviers Flexmarkt, dagvoorzitter prijsuitreiking)

Nederland telt ruim 6.000 MKB-ondernemers in de uitzendbranche. ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople hebben de handen ineengeslagen om de uitzendondernemers die zich in dit segment onderscheiden door bijzondere prestaties, een nadrukkelijke visie op de markt en de ontwikkeling van hun onderneming te belonen met een nieuwe award.

Ondernemerschap bepalend
Bij de Uitzendondernemer van het Jaar Awards is het ondernemerschap bepalend wie de winnaar wordt van de hoofdprijs van €15.000. De organiserende partners ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople beogen met het beoordelen van de ondernemerskwaliteiten, en het delen van de meest waardevolle inzichten die hieruit voortkomen, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het ondernemerschap in de gehele branche.

Bron: Uitzendondernemervanhetjaar.nl, 5 augustus 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.