"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Nieuwe Award voor MKB-uitzendbureaus: Uitzendondernemer van het Jaar

ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople hebben de handen ineengeslagen om mkb’ers die zich onderscheiden te belonen tijdens de Uitzendondernemer van het Jaar Awards.

Tijdens de prijsuitreiking worden de drie best beoordeelde uitzendondernemers beloond met een award en een geldprijs: een hoofdprijs van €15.000 voor de winnaar, €7.500 als tweede prijs en €2.500 als derde prijs.

Uitzendondernemer van het Jaar Award
Bij de uitreiking wordt gelet op bijzondere prestaties, een nadrukkelijke visie op de markt en de ontwikkeling van de onderneming. ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople willen met de prijsuitreiking een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het ondernemerschap in de gehele branche.

Midden- en kleinbedrijf
Deelnemers aan de Uitzendondernemer van het Jaar Awards zijn MKB-uitzendondernemingen met maximaal 250 medewerkers en een maximale jaaromzet van 80 miljoen euro. Tot 4 september kunnen uitzendondernemers zich aanmelden voor deelname. Op woensdag 19 oktober vindt de prijsuitreiking plaats op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam.

Alle informatie over de Uitzendondernemer van het Jaar Awards is te vinden op de website.

Bron: uitzendondernemervanhetjaar.nl, 20 juni 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.