"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

CAOWijzer masterclasses geven per sector inzicht in de inlenerbeloning

De masterclasses van CAOWijzer zijn ook in 2016 succesvol ontvangen.

Vanaf mei hebben inleners, intermediairs, brancheorganisaties, certificerende instellingen en bonden zich volop ingeschreven voor de CAO-informatiemiddagen. Gisteren vond de derde masterclass van 2016 plaats in de volgeboekte Landgoederij in Bunnik, waar Marcel Reijmers (FlexKnowledge) uitleg gaf over de Sector Bouw.

caowijzer masterclass bouw 27 juni

De inlenersbeloning per sector in detail
Tijdens de masterclasses, verzorgd door FlexNieuws en FlexKnowledge, bespreken deskundigen de toepassing van de minimale inlenersbeloning in detail. Ook gaan zij in op de knelpunten die een juiste toepassing met zich meebrengt. In elke masterclass staat een aantal sectorspecifieke CAO’s centraal.

Volgende masterclasses
De eerstvolgende masterclasses vinden plaats in de periode september-oktober. In deze maanden komen achtereenvolgens Sector Transport, Sector Detailhandel/groothandel en Sector Vlees aan bod. De data en inschrijfmogelijkheid zijn toegankelijk op de CAOWijzer website.

CAOWijzer
CAOWijzer is een initiatief van FlexKnowledge en FlexNieuws. Via FlexNieuws en Loonwijzer.nl maken meer dan 250.000 bezoekers per maand gebruik van de informatie op CAOWijzer.

Vorig jaar lanceerde CAOWijzer haar online tool, waarin op een eenvoudige manier de inlenersbeloning kan worden opgevraagd van een groot aantal CAO’s. Inmiddels hebben al meer dan 200 klanten gekozen voor de handige tool.

Bron: CAOWijzer, 28 juni 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.