"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Marcel Reijmers koopt FlexKnowledge

Marcel Reijmers heeft per 1 juni 2016 alle aandelen van FlexKnowledge BV overgenomen en een nieuwe locatie betrokken op de Generaal Vetterstraat in Amsterdam.

De succesvolle samenwerking van Flexknowledge die er al was met Artra Arbeidsmarkttrainingen, FlexNieuws en CAOWijzer wordt gecontinueerd en verder uitgebreid. Daarnaast wordt in samenwerking met andere partijen komende tijd een aantal nieuwe initiatieven uitgerold, o.a. het adviseren van MKB-bedrijven over subsidies en contractvormen als zij gaan werken met participatiedoelgroepen.

Reijmers en zijn team zijn vastbesloten FlexKnowledge uit te bouwen naar de belangrijkste adviseur en kennisbank op het gebied van wet- en regelgeving in de flexmarkt. FlexKnowledge onderscheidt zich met praktische adviezen hoe kan worden ingespeeld op veranderende wet en regelgeving – zoals bijvoorbeeld de wet DBA – en de groeiende noodzaak voor zowel in- als uitleners om op elk moment compliant te zijn.

Bron: FlexKnowledge, 1 juni 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.