"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Flexpoint en Dolmans Landscaping Group werken samen

Flexpoint en Dolmans Landscaping Group gaan samenwerking aan op zakelijk en sportief vlak

Flexpoint heeft de door Dolmans Landscaping Group uitgeschreven tender gewonnen als partner om tijdelijke krachten te leveren. Tegelijkertijd zijn Flexpoint en zusterorganisatie Easymatch Payrolling subsponsor geworden van het bekende Boels – Dolmans Cycling Team, dat in het dameswielrennen volop meedraait in de wereldtop.

“Ik ken de leiding van Flexpoint al langer”, vertelt Erwin Janssen, Algemeen Directeur van Dolmans Landscaping Group. “Het is een dynamisch bedrijf dat qua ambities in dezelfde richting denkt als wij. En toevallig is het ook nog eens zo dat zij vroeger ook actief zijn geweest in de dameswielrennerij, dus zij hebben al aardig wat ervaring.”
De tender behelst, naast het verzorgen van de flexschil, ook de loonafwikkeling en salarisadministratie van een grote groep medewerkers van Dolmans Landscaping Group. Hiervoor werkt Dolmans samen met Flexpoint zusterorganisatie Easymatch Payrolling.

Voor Dolmans Landscaping Group en Flexpoint is het wielrennen een belangrijk instrument om de naamsbekendheid verder te vergroten. “We opereren in Nederland en België en dat zijn echte wielerlanden,” zegt Erwin Vogelzang. “Dus deze tak van sport leent zich uitsluitend voor marketingactiviteiten en er zijn voldoende mooie gelegenheden om onze zakelijke relaties uit te nodigen.”

Bron: Flexpoint, 10 maart 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.