"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

VONQ – Job Marketing Platform – nu ook in Duitsland

VONQ heeft vandaag haar Job Marketing Platform ook in Duitsland uitgerold.

> Lees meer

Het uitrollen van het gratis Job Marketing Platform in Duitsland ligt in lijn met de internationale strategie en groei-ambities die VONQ voor ogen heeft. Met het lanceren van het Job Marketing Platform in Duitsland speelt VONQ in op de groeiende vraag naar het slim inzetten en gebruiken van data binnen recruitment in Duitsland.

Constante verbetering
Eind oktober 2015 lanceerde VONQ het Job Marketing Platform al in Nederland. Wouter Goedhart, CEO van VONQ geeft aan: “We zijn ontzettend tevreden met de eerste reacties uit de markt en de ontwikkeling van ons Job Marketing Platform. In Nederland zijn er ondertussen meer dan 350 bedrijven die zich ingeschreven hebben. Onze collectie mediakanalen is daarnaast stevig gegroeid en we hebben nieuwe functionaliteit toegevoegd. We hebben constant het doel om het de recruiter gemakkelijker te maken: in de keuze welke mediakanalen in te zetten, maar ook in het plaatsingsproces.”

Predictive hiring
Met het openen van het kantoor in Düsseldorf vorig jaar heeft VONQ een belangrijke stap gezet richting haar internationale strategie en ambities. Vanaf vandaag kunnen gebruikers het platform volledig in de Duitse taal gebruiken, naast het Engels.

Bron: VONQ, 20 januari 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.