"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Marcel Otto – Associate Partner CINFIELD

CINFIELD haalt met Marcel Otto nieuwe Associate Partner binnen.

Het team van CINFIELD heeft zich versterkt met Marcel Otto, een ervaren schrijver en eindredacteur. Voor de opdrachtgevers van CINFIELD voert hij als specialist de (eind-)redactie over tenderstukken en commerciële kopij.

Een eigen stijl wordt steeds belangrijker. Het wordt nog wel eens onderschat hoeveel meer omzet je kunt behalen met een goed verwoorde boodschap. CINFIELD kan organisaties hierbij helpen en heeft zich versterkt met Marcel Otto, voormalig journalist, redacteur en redactiechef van persbureau Novum (onderdeel van het ANP). Hier heeft hij zijn kritische en analytische blik ontwikkeld. Met een scherp oog voor het effect van een formulering heeft hij inmiddels al verscheidene klanten van CINFIELD geholpen met een winnende inschrijving.

Ambitie
Met het aan boord halen van Marcel geeft CINFIELD verder invulling aan zijn positie als autoriteit op het gebied van bid-en tendermanagement.

Marcel Otto: “CINFIELD is een bedreven en slagvaardig adviesbureau, waar ik me direct thuis voelde. De ambitie van CINFIELD sluit aan op de mijne: individueel en met een team specialisten uitblinken. Ik kijk er dan ook naar uit klanten met doelgerichte teksten verder te helpen. Bovendien zal ik de naamsbekendheid van CINFIELD helpen vergroten door mijn kennis te delen, bijvoorbeeld in de vorm van cursussen en publicaties.”

Rick Uringa: “Zoals aangegeven was het onze verwachting dat verdere uitbreiding, na Patrick Schuijt en Hans van Vliet eerder dit jaar, snel zou volgen. Met Marcel erbij beschikken we over de specialismen om
organisaties op alle vlakken – strategie, begeleiding en uitvoering – te helpen hun belangrijkste aanbestedingen en tenders te winnen.”

Bron: CINFIELD, 6 december 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.