"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Driessen HRM bekroond tot Best Managed Company 2015

Driessen HRM behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. Driessen mag de titel voor de zesde keer in ontvangst nemen en zich hierdoor voor het derde jaar op rij Gold Member noemen. Na het winnen van de Gouden FD Gazellen award eerder deze maand, is de bekroning met de prestigieuze titel van Best Managed Company een extra feestelijke mijlpaal voor de HRM-dienstverlener voor de publieke sector.

Belangrijkste verschil tussen beide prijzen is dat de FD Gazelle award specifiek kijkt naar de omzetgroei en financiële gezondheid en bij de Best Managed Company-verkiezing het management wordt beoordeeld op strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en financiële resultaten.

Directeur Jeroen Driessen: “De combinatie van beide prestigieuze titels is een mooie bevestiging van onze bedrijfsfilosofie waarbij wij een gezonde en sterke groei combineren met onze focus op goed werkgeverschap, innovatie en kennis van de publieke sector. Als HRM-dienstverlener adviseren wij dagelijks onze klanten onder meer over die aspecten waarop wij nu voor onze eigen bedrijfsvoering met succes zijn beoordeeld. Onze klanten kunnen er dan ook op vertrouwen dat wij zorg dragen voor een optimale kwaliteit van dienstverlening.

Flexibiliteit
Het thema van het Best Managed Companies programma dit jaar is ‘Hoe flexibel is uw businessmodel’. “Als uitzenddienstverlener en verbinder voor flexibele arbeidsrelaties in de publieke sector is dit thema ons uiteraard op het lijf geschreven” aldus Jeroen Driessen. “De sectoren overheid, onderwijs, zorg en welzijn en cultuur hebben in toenemende mate behoefte aan flexibiliteit. Wij zijn als organisatie in staat om snel de juiste medewerkers te leveren. Onze brede HRM-dienstverlening is een extra voordeel voor onze klanten. Bij ons kunnen ze niet alleen terecht voor uitzenden, maar ook onder meer voor personeels- en salarisadministratie. Op deze wijze kunnen wij flexibel inspringen en ondersteunen met de juiste oplossingen bij alle vragen op het brede HRM-vlak.”

Bron: Driessen HRM, 1 december 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.