"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

20.000e SEU-diploma uitgereikt

De Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) heeft voor de 20.000e keer het vakdiploma uitgereikt aan een uitzendmedewerker. De geslaagde is Lorenzo Hop, intercedent bij Veritec Uitzendbureau (NBBU) in Bunschoten.

Lorenzo Hop, Veritec - 20 000e SEU Diploma
Lorenzo Hop, Veritec, SEU diploma

SEU is trots op de 20.000e geslaagde SEU kandidaat. “Deze mijlpaal is typerend voor de groei van het aantal uitzendmedewerkers dat een vakdiploma haalt”, zegt Barbara Kramer, manager SEU. In het eerste half jaar van 2015 legden ruim 1.000 kandidaten het SEU-examen af, een groei van 43% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. “Deze enorme groei laat zien dat de uitzendbranche de toegevoegde waarde van het SEU-diploma erkent en investeert in vakbekwame medewerkers.”

Meer zelfvertrouwen en senioriteit
Lorenzo Hop, sinds 2014 werkzaam bij Veritec, is erg blij met zijn diploma. “De opleiding heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. Ik ben overtuigd van mijn kennis en dat helpt me in mijn gesprekken met opdrachtgevers en uitzendkrachten”, aldus Hop. Dat is precies waarop zijn manager, Jan Veldhuizen, heeft gezinspeeld. Hij laat zijn vaste medewerkers via ARTRA opleiden voor het SEU Examen. “Het SEU Examen geeft het vak van intercedent senioriteit”, zegt hij. “Lorenzo heeft al een winnaarsmentaliteit. In combinatie met de kennis die hij nu heeft opgedaan weet hij mooie commerciële resultaten te behalen.” Veritec werft en selecteert voor vakkrachten in diverse branches voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Bron: SEU, 2 september 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.