"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Hans Ploos van Amstel CFO Adecco Group

Adecco Group heeft de Nederlander Hans Ploos van Amstel benoemd tot Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur.

Hij begint zijn nieuwe rol met ingang van 1 september 2015.

Hans Ploos van Amstel (50) heeft 26 jaar ervaring in verschillende bedrijven en industrieën in onder meer de retail- en kledingindustrie. Hij beschikt over kennis van de financiële markten vanuit zijn rol bij beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde bedrijven wereldwijd.

In zijn meest recente functie was hij CFO van COFRA Group in de periode 2009 tot 2013. Van 2005 tot 2009 was Hans Ploos van Amstel werkzaam als CFO van Levi Strauss & Co. Voordat hij bij Levi Strauss & Co werkte, bekleedde hij verschillende functies in het financieel management bij Procter & Gamble (P & G) in Saoedi-Arabië, Duitsland, België en Zwitserland. Hans Ploos van Amstel begon zijn carrière bij P & G in Nederland in 1989.

Ploos van Amstel zal bij Adecco Group nauw samenwerken met Alain Dehaze, die eerder dit jaar werd benoemd tot CEO van Adecco Group en die – eveneens met ingang van 1 september – Patrick De Maeseneire opvolgt.

Bron: Adecco Group, 21 augustus 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.