"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Myler partnership met Centraal Beheer

Centraal Beheer en Myler hebben tijdens een feestelijke bijeenkomst in het kantoor van Myler de handtekening gezet onder de mantelovereenkomst Zakelijke Schadeverzekeringen.

Hierdoor krijgen zzp’ers en (klein) MKB-leden van het Myler netwerk de mogelijkheid om online en tegen interessante korting zakelijke schadeverzekeringen bij Centraal Beheer af te nemen.

Verzekeringsaanbod
Het aanbod omvat een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en beroepsaansprakelijkheid, een rechtsbijstandsverzekering, een brand- en brandbedrijfsschadeverzekering, een computer- en elektronicaverzekering, een glasverzekering, een bedrijfsautoverzekering en een doorlopende zakelijke reisverzekering. Myler-leden bepalen zelf welke zakelijke schadeverzekering voor hen relevant is en kunnen 1 of meer verzekeringen sluiten. Voor alle verzekeringen geldt dat Myler-leden een exclusieve korting van 5% ontvangen. Myler-leden kunnen de verzekeringen online sluiten via de Ondernemers Polis landingspagina voor Myler-leden op de Centraal Beheer website.

Bron: Myler en Centraal Beheer, 2 juli 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.