"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

VONQ opent kantoor in Düsseldorf

VONQ, de online recruitment marketing specialist en Europees marktleider heeft haar internationale positie verstevigd met het openen van een nieuw kantoor in Duitsland.

Hiermee is het kantoor in Duitsland het vierde Europese kantoor dat VONQ opent.

Strategie en groei ambities
“Nu de arbeidsmarkt aantrekt, betrekken bedrijven ons graag bij hun recruitmentuitdagingen. We worden ook vaker bij grotere en complexere recruitmentvraagstukken betrokken”, zegt Wouter Goedhart, CEO en co-founder van VONQ. “Na de investering van Randstad Innovation Fund en Qmulus eind 2014 is dit de volgende belangrijke mijlpaal in onze ontwikkeling als organisatie.”

VONQ Dusseldorf Office

Unieke dienstverlening
“Wij kunnen op basis van de informatie uit onze datasystemen inschatten wat een mediakanaal gaat bijdragen aan het succes van een recruitmentcampagne”, zegt Goedhart. “Hierdoor kunnen we het best mogelijke advies aan klanten bieden en weet een klant ook vooraf hoeveel sollicitanten hij kan verwachten als resultaat van de campagne. Het is juist onze transparantie en voorspelbaarheid, waarom bedrijven ons betrekken bij hun recruitmentuitdagingen.”

Met behulp van een portfolio met meer dan 1000 mediakanalen, bestaande uit jobboards, social media kanalen, nichesites, communities en een breed palet aan online marketing tools zorgen de campagnes van VONQ altijd dat de vacatures van haar klanten de juiste kandidaten weten te bereiken.

Internationale uitbreiding
Christophe Baudesson, VONQ GermanyChristophe Baudesson zal als country manager de internationale uitbreiding in Duitsland begeleiden en aansturen. “In Duitsland draaien we momenteel de meeste van onze internationale recruitmentcampagnes. Slim gebruik van data binnen recruitment zal ook in Duitsland een steeds belangrijker thema worden de komende jaren. Daarom willen we ons met de kennis en expertise van recruitment marketing volledig gaan focussen op de Duitse markt”, aldus Baudesson.

Bron: VONQ, 1 juni 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.