"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

PSC snelste groeier in top 80 flexleveranciers

PSC | platform is de snelste groeier in de top 80 belangrijkste flexleveranciers, gebaseerd op cijfers van MBCF en de Flexmarkt Omzetranglijst.

Ten opzichte van de omzetstijgingen in de top 10 lijkt een omzetgroei van €17,4 miljoen niet zo groot, maar voor PSC | platform, nummer 38 op de lijst, is het zeker onderscheidend. Bekijk de lijst
Zie ook Flexmarkt Omzetranglijst 2014

Omzetgroei 78% – nichespeler
Consultancy.nl bericht erover: “De nichespeler die zich uitsluitend richt op service aan uitzendbedrijven steeg met drie plaatsen in de lijst, maar dat is nog niet de voornaamste veer die PSC in zijn hoed kan steken. Met een omzetgroei van 78% is het bedrijf de snelste groeier in de top 80.”

“Directeur Ed van Viegen over het succes van 2014: ‘Ons zusterbedrijf FlexService levert administratieve software gericht op de uitzendsector. Klanten die gebruikmaken van FlexService, kunnen onze administratieve diensten daarbij inschakelen. Omdat wij onze klantenkring beperken tot intermediairs, ontstaat er nooit een belangenconflict tussen PSC en de klant. Onze klanten leveren al payrolldiensten aan inleners. Omdat wij geen concurrenten van onze klanten zijn, hebben wij bij hen een streepje voor.'”

Bron: Consultancy.nl, 22 juni 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.