"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Joost Fortuin Managing Director Page Personnel

Page Personnel benoemt Joost Fortuin tot Managing Director

Recruitment specialist Page Personnel heeft Joost Fortuin (47) per 1 januari 2015 aangesteld als Managing Director. Fortuin stond in 2002 al aan de wieg van Page Personnel Nederland en heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het huidige succes. In zijn nieuwe rol wil hij met zijn team de omzet verder verhogen, de conversie optimaliseren en het marktaandeel vergroten.

Page Personnel is een onderdeel van PageGroup, waaronder ook Michael Page en Page Executive vallen. Fortuin begon zijn carrière binnen PageGroup in 1996 bij Michael Page. Op basis van zijn behaalde successen lanceerde hij vervolgens in 2002 de Nederlandse tak van Page Personnel. Binnen de merkenstructuur van PageGroup richt Page Personnel zich op de invulling van operationele en middenmanagement functies.

Fortuin zat in de jaren die volgden niet stil. In 2007 nam hij actief deel aan de uitbreiding van Page Group in de Verenigde Staten en hij gaf vervolgens leiding aan de Canadese tak.

Sinds 2013 zet Fortuin zich weer in voor Page Personnel Nederland, waar hij zich bezighoudt met de voortdurende verbetering van de organisatie en de optimalisatie van de bedrijfsprestaties. Met succes: de omzet steeg in 2014 aanzienlijk. Fortuin wil dit momentum vasthouden in 2015 en heeft grootse plannen voor het verhogen van de omzet en een verdere uitbreiding op de markt voor tijdelijke arbeidskrachten.

Bron: Page Personnel, 5 februari 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.