"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

FD Gazelle voor FINTREX

Twee opeenvolgende jaren won FINTREX de gouden FD Gazellen in de regio West. Dit jaar was FINTREX genomineerd in de categorie “Groot”.

De winnaars werden op 14 november bekend gemaakt tijdens de FD Gazellen Awards in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Uiteindelijk eindigde FINTREX op een 4e plaats, een mooi podium voor de twee nieuwe directieleden.

Kersverse directieleden
De prijs werd dit jaar namelijk niet alleen in ontvangst genomen door de twee oprichters van FINTREX; Robin Jansen (CEO) en Martijn Herfkens (CCO) , maar zij deden dit samen met de twee kersverse directieleden Boris Wachters (Chief Sourcing Officer) en Eelco Bruinsma (Chief Financial Officer).

“Uiteraard zijn wij ontzettend trots om te kunnen zeggen dat wij vierde zijn geworden in de categorie groot, net achter andere Rotterdamse bedrijven zoals Coolblue, maar stiekem zit het wel in het DNA van FINTREX om alleen tevreden te zijn met een eerste plek”, aldus nieuw directielid Boris Wachters.

Bron: FINTREX, 16 november 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.