WePayPeople overgenomen door People2.0

0
291

Nederlandse payrolldienstverlener WePayPeople is overgenomen door People2.0, een onafhankelijk wereldwijd platform voor de inzet van flexwerkers met een hoofdkantoor in Exton (Verenigde Staten).

De overname maakt deel uit van People2.0’s strategie om haar wereldwijde platform verder uit te breiden en te consolideren. De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt. De directie van WePayPeople blijft ongewijzigd en zal een uitgebreider takenpakket binnen de People2.0 organisatie krijgen.

Julius Kousbroek, managing director WePayPeople: “Door het combineren van de efficiënte WePayPeople infrastructuur met het People2.0 platform ontstaat voor alle betrokkenen een win-winsituatie. Onze klanten kunnen nu bijna overal ter wereld flexwerkers inzetten, onze werknemers hebben internationale carrièremogelijkheden, de werknemers op onze payroll hebben toegang tot veel meer banen en People2.0 kan gebruik maken van onze connecties in het Nederlandse bedrijfsleven.

Steve Schaus, president van People2.0, geeft aan dat de vestiging in Amsterdam waardevol is als toegangspoort voor Europa.

WePayPeople is opgericht in 2007 en heeft zich snel ontwikkeld tot een toonaangevende dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van flexibele werknemers in Nederland. People2.0 werd opgericht in 2002, de organisatie biedt diverse vormen van payrolling en backoffice dienstverlening aan en is actief in 40 landen.

Bron: WePayPeople, persbericht 12 februari 2020