Samen in de Zorg, Aethon en Onze Leerkracht verder als Samen Professionals

0
221

Vanaf 4 januari gaan detacheringsbureaus Samen in de Zorg, Aethon (detachering) en Onze Leerkracht verder als Samen Professionals.

Hiermee wordt de Aethon Groep door twee sterke merken vertegenwoordigd in de recruitmentbranche: Aethon en Samen Professionals.

Beide merken ondersteunen organisaties in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs met het creëren van de optimale personeelsformatie. Met Aethon als Flexspecialist en Samen Professionals als Detacheringsorganisatie wordt de Aethon Groep totaalleverancier van personeel voor opdrachtgevers.

“Ons doel is het creëren van duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.” aldus Liesbeth Griffioen, CEO Aethon Groep.

Werkgever van talent en professionals
Aethon verbindt (studerende) talenten aan een betekenisvolle (bij)baan bij opdrachtgevers. Medewerkers krijgen relevante, theoretische en praktijkgerichte trainingen zodat ze per direct, met de juiste kennis, een bijdrage kunnen leveren bij de inlenende organisaties. De talenten die studeren en hun studie hebben afgerond kunnen doorstromen naar de detacheringsorganisatie Samen Professionals. De werkgever voor starters, trainees en ervaren professionals. “Op deze wijze proberen we talent te interesseren voor onze maatschappelijke sectoren én te behouden wanneer zij hun studie hebben afgerond,” aldus Aethon Groep.

“Met ons nieuwe detacheringsmerk Samen Professionals stralen we uit waar wij voor staan. We geloven namelijk dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo brengen we professionals, opdrachtgevers en sectoren vooruit.” aldus Luciano Gianella & Simon van der Vlist, directie Samen Professionals.

Bron: Aethon Groep, 4 januari 2021