Peter Zebra, een nieuwe specialistische HR dienstverlener

0
344

Peter Zebra is gestart als nieuwe specialistische HR dienstverlener en richt zich op de projectmatige inzet van HR Professionals en het leveren van tijdelijke capaciteit aan HR afdelingen.
Peter Zebra
Peter Zebra helpt haar opdrachtgevers door met de beste HR Professionals de impact van HR te vergroten, en onderscheidt zich door het centraal stellen van de coaching, begeleiding en ontwikkeling van HR Professionals.

Peter Zebra is opgericht door Maikel Pals en Richard Dijkman, beiden ervaren binnen de arbeidsbemiddeling. Richard Dijkman: ‘’De bijdrage die HR Professionals leveren aan het succes van organisaties wordt nogal eens onderschat, terwijl HR de sleutel is tot vooruitgang en de aanjager is van groei binnen organisaties.”

Peter Zebra is gestart vanuit de overtuiging dat HR Professionals in het landschap van detachering en consultancy te weinig aandacht krijgen. Juist in een tijd van alsmaar toenemende krapte op de arbeidsmarkt wordt de HR functie in organisaties steeds belangrijker in het behouden en aantrekken van goede mensen. Maikel Pals: “Wij hebben geconstateerd dat er ruimte is voor een dienstverlener die het HR vak centraal stelt. De zekerheid van een vast dienstverband en een op maat gemaakt ontwikkelingstraject doen recht aan de passie en betrokkenheid van HR Professionals.”

Peter Zebra heeft daarom een uniek deskundigheidsprogramma ontwikkeld gericht op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Door gerenommeerde, in-house coaches op deze terreinen kunnen de professionals van Peter Zebra niet alleen continu blijven groeien, maar hebben zij ook een blijvende impact op het zakelijke succes van opdrachtgevers. De pay-off van Peter Zebra is niet voor niets: “HR is serious business”.

Maikel Pals is oud-voorzitter en medeoprichter van de Vereniging van Detacheerders Nederland (VvDN) en voormalig directeur van Brunel Nederland. De laatste 2 jaar heeft hij als zelfstandig adviseur binnen de flex sector gewerkt. Richard Dijkman is als directeur bij onder andere Brunel en For All Finance door de wol geverfd binnen de specialistische detacheringssector. Beiden hebben altijd een passie voor talentontwikkeling en arbeidsbemiddeling gehad. Met hun ervaring in het aansturen van grote organisaties hebben zij meer en meer het belang ervaren van een sterk HR-team binnen organisaties. Met Peter Zebra komen deze passies bij elkaar.

Bron: Peter Zebra, persbericht 7 februari 2022