Mentha Capital investeert in Aethon

0
705

Investeringsmaatschappij Mentha Capital gaat intensief samenwerken met Aethon, uitzender en detacheerder van studenten en young professionals.

Samen met Mentha Capital, zal Aethon haar diensten in flexibele arbeid verder optimaliseren en uitbreiden.

Aethon specialiseert zich al ruim elf jaar in het leveren van flexibel inzetbaar personeel bij zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties. De toonaangevende dienstverlener verbindt ambitieuze studenten en young professionals met opdrachtgevers en garandeert zo continuïteit, flexibiliteit en betaalbaarheid van personeelsbezetting. Aethon ontwikkelt en investeert in gerichte, praktische opleidingstrajecten voor werknemers en creëert daarmee een duurzame oplossing voor het verzorgen van een flexibele schil bij opdrachtgevers.

Casper Bannet, CEO, oprichter en medeaandeelhouder van Aethon: “Samen met Mentha kunnen wij nog beter inspelen op de groeikansen in de markt en werken aan een stabiele ontwikkeling van de organisatie. Aethon blijft investeren in haar dienstverlening, relaties en werknemers om onze unieke proposities en positionering verder uit te bouwen. We hebben alle vertrouwen in een krachtige samenwerking en succesvolle realisatie van onze gezamenlijk doelen.”

Mentha Capital zal de groeiambities van Aethon ondersteunen en versnellen. “Als strategisch partner helpen wij sterk groeiende niche bedrijven te ontwikkelen tot marktleiders met een aanzienlijke toegevoegde waarde. Mentha ziet volop mogelijkheden voor Aethon als gevolg van verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt en de specifieke vraag naar hoogopgeleiden in de zorg en non-profit sectoren. De vernieuwende concepten van Aethon zijn een verrijking van de arbeidsmarkt voor zowel werkgevers als jong hoogopgeleid talent.“ aldus Gijs Botman, Managing Partner bij Mentha Capital.

Bron: Aethon en Mentha Capital, 14 maart 2017