Marion van Happen nieuwe CEO HeadFirst Group

0
301

Marion van Happen nieuwe CEO HeadFirst Group

HeadFirst Group, marktleider in HR-dienstverlening en platform voor professionals, benoemt Marion van Happen per 1 februari 2022 tot haar nieuwe CEO. Marion neemt de rol over van Han Kolff, die zich vanuit zijn rol van voorzitter van het bestuur met name gaat toeleggen op de internationale groeiambities van het bedrijf. Marion krijgt de regie op de activiteiten van de groep in de Benelux.

video Marion van Happen volgt Han Kolff op
Marion van Happen volgt Han Kolff op

HeadFirst Group heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt tot marktleider in HR dienstverlening op de Nederlandse arbeidsmarkt. De overnames van intermediair Between en recruitment-specialist Sterksen in 2020 en 2021 hebben de positie van HeadFirst Group als full-service dienstverlener verder versterkt.

Het platform van HeadFirst Group is recent uitgebreid met additionele diensten voor professionals en partners, waaronder een learning & development platform en tailor made financials services. Voor opdrachtgevers is het platform verrijkt met targeted talent pools en direct sourcing.

Marion heeft ruim twintig jaar ervaring in HR services, staffing en recruitment in diverse commerciële- en managementfuncties in binnen- en buitenland. Haar laatste functie was die van Chief Operating Officer bij RGF Staffing the Netherlands, dat voorheen USG People heette. Hiervoor was Marion algemeen directeur van Unique. Ze brengt zeer relevante expertise mee in digitale transformatie, innovatie en operationeel performance management.

Bron: HeadFirst Group, 1 februari 2022

Gerelateerd nieuws
2021: HeadFirst Group neemt Sterksen over
2020: HeadFirst Group benoemt Han Kolff als CEO
2019: HeadFirst Group nieuwe naam voor HeadFirst, Source, Myler en Staffing MS
2018: Staffing MS overgenomen door HeadFirst Source Group
2018: Investeerder neemt HeadFirst Source Group NV over – update
2018: HeadFirst Source Group mag Myler overnemen