Magnet.me host digitale carrière-event met topwerkgevers

0
99

Dinsdag 30 juni a.s. zal Magnet.me het eerste grote en volledig digitale carrière-event in de Benelux hosten voor studenten.
Magnet.me digital career event
Het online carrièreplatform, dat meer dan 250.000 gebruikers heeft, doet dit naar aanleiding van alle gecancelde evenementen en beurzen waar zowel werkzoekenden als werkgevers normaal te vinden zijn.

De eerste 300 tickets waren binnen zes uur uitverkocht. Degenen die een kaartje hebben bemachtigd kunnen op 30 juni alles verwachten wat je op een normaal evenement vindt, zoals een keynote speech, workshops, 1-op-1 speeddate sessies met recruiters en werkgeversstands, maar dan allemaal online. Op de lijst van deelnemende topwerkgevers staan onder andere ABN AMRO, Accenture, Ministerie van Financiën, PwC, Lidl, Henkel, WerkenbijdeEU, Philips en TOPdesk.

Het Magnet.me Digital Career event past in de versnelde digitalisering die de recruitment branche nu doormaakt. Uit een survey van Magnet.me onder meer dan 200 werkgevers bleek al dat 74% van de recruiters ook na deze Corona tijden verwacht meer video interviews te doen en 38% denkt dat e-housedays – de digitale variant – fysieke inhousedays meer zullen vervangen.

Bron: Magnet.me, 10 juni 2020

Lees ook
Top-100 populairste banen van 2019 volgens Magnet.me