Jeroen Gielens en Luuk van Sluisveld naar STONE

0
284

STONE bemiddelt vooral zzp’ers in Finance, HR en ICT. De organisatie is de afgelopen jaren gegroeid, en wil met Jeroen Gielens en Luuk van Sluisveld een detacheringsbedrijf bouwen.

Zowel Gielens als Van Sluisveld beschikken over meerdere jaren directie-ervaring bij grote organisaties.

Jeroen Gielens, STONEJeroen Gielens: YER
Jeroen Gielens wordt account director. Hij was de afgelopen vijf jaar als commercieel directeur verantwoordelijk voor de groei van het detacheringsbedrijf YER.

Luuk van Sluisveld, STONELuuk van Sluisveld: Manpower
Luuk van Sluisveld wordt business manager. Hij was de afgelopen vijf jaar als operations director verantwoordelijk voor het grotere segment klanten van Manpower in Zuid Nederland.

Specialistische kennis
Gielens en Van Sluisveld gaan het detacheringsbedrijf van STONE ontwikkelen in de driehoek van Finance, HR en ICT, met een nader te bepalen verdieping binnen deze expertisegebieden. STONE speelt daarmee in op de groeiende vraag van opdrachtgevers die de komende jaren een sterke transformatie verwachten op genoemde kennisgebieden, met een veranderende vraag naar specialistische kennis en externe capaciteit.

De komst van Gielens en Van Sluisveld betekent ook een uitbreiding van de geografische ambities, van de regio Rotterdam naar Brabant.

Bron: STONE, 7 november 2018