"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Luuk van Sluisveld benoemd als Operationeel Directeur bij STONE

Luuk van Sluisveld
Luuk van Sluisveld

Luuk van Sluisveld (29) treedt vanaf 4 januari 2021 als Operationeel Directeur toe tot de directie van STONE.

Ondanks de coronacrisis stijgt de omzet van STONE. Het doel is om over vijf jaar een organisatie te hebben staan met 500 projecten en € 50 miljoen omzet.

Van Sluisveld is eind 2018 overgekomen van Manpower(Group) en heeft zijn corporate carrière destijds bewust ingeruild voor het ondernemerschap bij STONE. Daar is hij momenteel eindverantwoordelijk voor twee Business Lines (Technology en Public) en houdt hij zich organisatie breed bezig met operations en commercie. Samen met Edwin Ibrisimovic zal Van Sluisveld de komende jaren als directielid van STONE de kar trekken om STONE commercieel en operationeel te laten excelleren en op koers te houden. Hierin worden zij bijgestaan door Miranda van de Panne, Financieel Directeur.

Op z’n Rotterdams: Sterker door Strijd
Net als veel bedrijven heeft STONE een bewogen jaar achter de rug. De coronacrisis leek aanvankelijk een streep te zetten door de ambities voor dit jaar. STONE heeft besloten om de situatie als een kans te zien en daar ook naar te handelen. Alles moest beter, het team groter, de proposities duidelijker, de processen sneller, marketing completer, sales intensiever, relaties meer verbindend.

OVER STONE
STONE bemiddelt Interim Managers en Professionals in Finance, HR, IT, Public en Technology. Daarnaast is STONE actief in consultancy op het gebied van Business Control, Business Intelligence en Digitale Transformatie (Agile). Momenteel zijn er ruim 170 mensen werkzaam voor STONE binnen de eigen organisatie en voor opdrachtgevers.

Bron: STONE, januari 2021

Lees ook
Jeroen Gielens en Luuk van Sluisveld naar STONE

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.