"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

STONE lanceert nieuw label

STONE Interim & Detachering zet een volgende stap in het uitbreiden van haar dienstverlening met STONE Werving & Selectie.

STONE Interim & Detachering, werkzaam binnen de interim branche, zet een volgende stap in het uitbreiden van haar dienstverlening met STONE Werving & Selectie. “Vanuit onze bestaande opdrachtgevers kregen we regelmatig de vraag of we ook hun permanente personeelsbehoeftes kunnen invullen,”  zegt algemeen directeur Luuk van Sluisveld over de keuze om uit te breiden.

De focus ligt op finance-vraagstukken. STONE heeft ervaring in de arbeidsbemiddeling binnen de financiële sector. Ze verwachten aan de slag te kunnen met het invullen van vacatures voor zowel management en directiefuncties als ook diverse type Controllers (Sr. Business/Commercial/Financial Controllers).

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *