JAMwerkt maakt Talentenbank openbaar

0
136

JAMwerkt maakt Talentenbank openbaar: een database met beschikbare kandidaten in Zuid-Oost Brabant

Uitzendbureau JAMwerkt, dat sinds november 2018 gevestigd is in Eindhoven, lanceert de Talentenbank: een overzichtelijke database met werkzoekende jongeren, studenten en starters in Zuid-Oost Brabant. Hiermee zijn zij het eerste uitzendbureau dat bedrijven de mogelijkheid geeft om ook zelf op zoek te gaan naar beschikbare kandidaten in de database.

“Eigenlijk kregen we de laatste tijd, wellicht vanwege de krapte op de arbeidsmarkt, steeds vaker de vraag vanuit onze opdrachtgevers of ze zelf eens in onze database van kandidaten mocht kijken”, aldus Ruud Schippers. “Dit is uiteindelijk de Talentenbank geworden. Bedrijven kunnen nu zelf op elk moment inloggen en contact opnemen met beschikbaar jong talent uit de regio.”

In de Talentenbank zijn alle profielen te zien van jongeren, studenten en starters die zich bij JAMwerkt hebben aangemeld, omdat ze op zoek zijn naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie. Ze geven hierbij zelf aan welke opleiding ze hebben gedaan of nog mee bezig zijn, welke vaardigheden ze beheersen, naar wat voor baan ze op zoek zijn en een stukje persoonlijke informatie. Voordat het profiel online komt, hebben ze altijd eerst met één van de recruiters van JAMwerkt gesproken, om op die manier de kwaliteit van de kandidaten te waarborgen.

“Ons uiteindelijke doel is om jongeren, studenten en starters te helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Daarom is een account én het gebruikmaken van de Talentenbank bij ons gratis en betaal je pas als er een match is gemaakt.”

Bron: JAMwerkt, 4 september 2019

Zie ook
JAMwerkt.nl bij 50 snelst groeiende bedrijven van Nederland
Timing laat bedrijven zelf uitzendkrachten zoeken