"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

HeadFirst Group neemt Between Staffing Group over

HeadFirst Group, actief in de markt van flexibele arbeid en externe inhuur, neemt branchegenoot Between Staffing Group over.

Between Staffing Group, bestaande uit de merken Between, FastFlex, Yellow Friday en EXPR, is een van de grootste intermediairs voor tijdelijke arbeid in Nederland; dagelijks werken ruim vierduizend professionals via de organisatie bij opdrachtgevers. HeadFirst Group levert een breed spectrum aan oplossingen voor flexibele arbeid, waaronder contracting, matchmaking, msp-dienstverlening en inhuur consultancy.

Er werken via HeadFirst Group dagelijks meer dan tienduizend professionals bij ruim driehonderdvijftig opdrachtgevers in Europa, waarmee het een jaaromzet realiseert van meer dan 1 miljard euro. Gezamenlijk vormen HeadFirst Group en Between de marktleider in de Benelux in het organiseren van externe inhuur.

‘Samen grootste opdrachtenplatform van Nederland’
Naast opdrachtgevers ziet HeadFirst Group de leveranciers en zelfstandig professionals (zp’ers) in haar netwerk als even belangrijke klantgroepen. Kolff: “Met deze stap worden we voor leveranciers en zp’ers nog interessanter. Samen vormen we het grootste opdrachtenplatform van Nederland, waar deze ondernemers direct toegang hebben tot honderden opdrachtgevers. Maar samen kunnen we ook sneller en op grotere schaal innoveren. Dit draagt bij aan onze profilering als de partner voor een ‘life long flexible career’.”

Over HeadFirst Group
HeadFirst Group is marktleider in de Benelux op het gebied van het professioneel organiseren van externe inhuur. De organisatie biedt een diversiteit aan flexoplossingen, waaronder contracting, matchmaking, msp-dienstverlening en business consultancy. Er werken dagelijks meer dan tienduizend professionals bij ruim 350 opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van meer dan 1 miljard euro. De belangrijkste merken van HeadFirst Group zijn intermediair HeadFirst, Myler en MSP-dienstverlener Staffing Management Services.

Over Between Staffing Group
Between Staffing bestaat sinds 2000 en zoekt, vindt en contracteert professionals voor interim opdrachten bij grote opdrachtgevers. Het bedrijf werkt vanuit de kracht van personal staffing en totale marktontsluiting, geeft advies over inhuurprocessen en benchmarkt op kwaliteit en tarief. Tot de opdrachtgevers behoren een groot deel van de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators. Between realiseerde in 2019 een jaaromzet van circa 475 miljoen euro.

Bron: HeadFirst Group, 4 november 2020

Lees ook
HeadFirst Group benoemt Han Kolff als CEO
HeadFirst Group nieuwe naam voor HeadFirst, Source, Myler en Staffing MS
2017 – Between koopt FastFlex

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.