Between koopt FastFlex

0
491

FastFlex is overgenomen door Between.

Rein Buijtelaar en Menno Nieuwpoort, de oprichters van Between, hebben hun organisatie teruggekocht van het Franse Devoteam.

Buijtelaar en Nieuwpoort zijn in 2000 met Between gestart. Ze verkochten twaalf jaar geleden hun meerderheidsbelang aan het Franse Devoteam. In de nieuwe opzet hebben Buijtelaar en Nieuwpoort 65% van de aandelen in Between. Devoteam houdt voorlopig de overige 35% van de stukken. De overnameprijs is niet bekendgemaakt.

FastFlex blijft als zelfstandig merk opereren
FastFlex zal ondanks deze overgang als onafhankelijk bedrijf actief blijven in de markt met het huidige team vanuit het eigen kantoor.

Alle organisaties van Between Groep zijn met hun eigen specialisme actief binnen de sourcingsmarkt. Dagelijks zijn meer dan 3.000 professionals via Between Groep aan het werk. Tot de gezamenlijke klanten behoren o.a. APG, Belastingdienst, DUO Zoetermeer, Microsoft, Ministeries van Algemene Zaken, Buitenlandse Zaken en Economische Zaken, NS, NN Groep, Provincie Noord-Holland, Universiteit Leiden en UWV.

Rein Buijtelaar, algemeen directeur van Between Groep: “Alle onderdelen van Between Groep hebben profijt van deze overgang. Zo is het klantenbestand uitgebreid en het netwerk van leveranciers en professionals vergroot. Daarnaast profiteren wij van elkaars kennis en kunde. FastFlex is een geweldige toevoeging aan Between Groep omdat de dienstverlening en het klantenportfolio naadloos op elkaar aansluiten. In 2017 wordt de omzet van FastFlex vanaf 1 augustus mee geconsolideerd waardoor de verwachte omzet van Between Groep in 2017 meer dan € 200 miljoen bedraagt terwijl de omzet in 2016 nog € 145 miljoen bedroeg.”

Marc Loo, directeur van FastFlex: “Door de overgang naar Between Groep verzekeren wij ons van een sterke partner die ons in staat stelt om als onafhankelijk label in de markt onze positie de komende jaren verder te versterken. Naast de versterking als onafhankelijke sourcing partner biedt deze samenwerking meer nieuwe kansen. Wij zijn nu onderdeel van een groep bedrijven die ieder met een eigen specialisme actief is binnen de sourcing markt. Naast deze voordelen zijn wij ervan overtuigd dat wij hierdoor ook onze meerwaarde voor onze huidige klanten verder kunnen vergroten.”

Between groep bestaat naast FastFlex uit de volgende labels:
• Between B.V. – Between zoekt, vindt en contracteert ICT professionals voor grote opdrachtgevers. Tot de klanten behoren een groot deel van de centrale overheid, provincie, universiteiten en multinationals.
• Yellow Friday B.V. – Yellow Friday is een bemiddelaar voor zzp’ers en professionals in tijdelijke opdrachten.De opdrachtgevers zijn system integrators waarmee zij samenwerkingsverbanden hebben. Yellow Friday vindt en levert de juiste kandidaten voor vacatures van eindklanten waarvoor de opdrachtgevers zelf geen personeel beschikbaar hebben.
• Treefold B.V. – Treefold heeft haar focus op payrolling. Zij dragen bij aan het succes van haar relaties door het overnemen van juridische verplichtingen en risico’s en het bieden van diensten op het gebied van personeel- en loonadministratie.

Bron: FastFlex, 11 september 2017, zie ook interview met Marc Loo, ZiPconomy