Femke Hellemons benoemd tot COO bij Olympia Nederland

0
816

Femke Hellemons (42) wordt per 20 september 2017 benoemd tot nieuw directielid van Olympia Nederland in de functie van Chief Operations Officer (COO).

Daarmee is, na de overname van Olympia in 2016, het directieteam compleet.

Met deze benoeming haalt Olympia Nederland een ervaren operationeel directeur in huis. Hellemons is letterlijk opgegroeid in de uitzendbranche, met een moeder die als ondernemer jaren vanuit huis een uitzendbureau runde. Zelf heeft zij meer dan achttien jaar ervaring binnen de uitzendbranche. In 1999 startte ze als intercedent bij Adecco in ‘s Hertogenbosch en sindsdien is ze werkzaam geweest als Vestiging Manager, Area Manager en Directeur On Site & RPO. In haar laatste functie was Hellemons werkzaam als CEO Adecco Singapore.

Als COO wordt Hellemons eindverantwoordelijk voor de operationele activiteiten van het vestigingennetwerk van Olympia Nederland. Dit betreft zowel de franchisevestigingen met zelfstandig ondernemers als de centraal gestuurde vestigingen. Hellemons: “Met deze stap komt alles op een geweldige manier bij elkaar. Mijn uitzendhart, mijn ervaring op zowel operationeel als op strategisch niveau maar vooral ook mijn ondernemersbloed. Dit alles ga ik inzetten om Olympia, nog steviger op de kaart te zetten. De eerste kennismaking met de mensen van Olympia met al hun ondernemerschap is veelbelovend. Ik kan niet wachten om samen met al die bevlogen mensen verder te bouwen en nog mooiere resultaten te behalen.”

Hellemons volgt Joyce Steenveld op die bewust kiest voor een andere invulling van haar carrière en Regiodirecteur wordt binnen Olympia. Met de komst van Hellemons is het directieteam van Olympia, verder bestaande uit Dimitri Yocarini (CEO), Chris van Galen (CFO), Cees Verkuyl (CCO) en Rogier van Hamburg (CDIO), compleet en wordt verder invulling gegeven aan de op groei en innovatie gerichte strategie. De eerste contouren hiervan werden op 30 juni jongstleden zichtbaar door het aangaan van de strategische alliantie met de Kooyenga Groep.

Bron: Olympia, 5 september 2017

Zie ook: interview met Femke Hellemons, Adecco Singapore