Continu en The House of HR – samenwerking

0
417

Intermediair Continu en The House of HR sluiten strategische overeenkomst voor verdere groei in Nederland.

  • Versterking aanbod op Nederlandse bouw- en industriemarkt via Engineering Consulting
  • Geschatte omzet van €630 miljoen voor The House of HR Group in 2015
  • Dagelijkse arbeidsplaatsen voor meer dan 4.000 mensen in Nederland

Continu, intermediair voor bouw en industrie, en het Belgische The House of HR, de overkoepelende HR-groep met merken als Accent Jobs (in Nederland en België), Covebo, Abylsen, Logi-technic en Peak6, bundelen hun krachten. The House of HR, met expertise in het landschap van Specialist Recruitment en Engineering Consulting, versterkt hiermee haar positie op de Nederlandse markt. In juni 2015 werd eerder al een strategische alliantie met het Nederlandse Covebo aangegaan.

Uitbreiding dienstenaanbod in bouw & industrie
Continu ontstond in 2010 door de samenvoeging van Continu Engineering (1995), DTI Engineering (2004) en Continu Office (2006). Als intermediair voor bouw en industrie focust Continu zich op detachering en werving & selectie van personeel in de sectoren bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek. Met negen vestigingen in Nederland is Continu een specialist in de regio. In 2014 boekte Continu een omzet van €34 miljoen. De volledige directie van Continu blijft aan boord in de nieuwe structuur.

“Deze samenwerking bespoedigt dat wij als bedrijf een volgende stap kunnen zetten in onze groeiambities. Met het behoud van de huidige directie verandert er voor onze kandidaten en klantrelaties zo goed als niets, maar door de extra kennis en kunde van The House of HR kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren en uitbreiden,” zegt Jeroen de Bruijn, CEO Continu.

Versteviging tweeledige voetafdruk
Dankzij deze nieuwe samenwerking kan The House of HR vanaf nu haar wereldwijde outsourcing diensten ook in Nederland aanbieden. De HR-groep was al sterk op het vlak van rekrutering door de samenwerking met Covebo – gespecialiseerd in internationale arbeidsverschaffing – eerder dit jaar, en via haar eigen business unit Accent Jobs die zich specialiseert in tijdelijke vacatures die uitzicht bieden op vast werk.

“Continu beschikt over een zeer ondernemend team, met Jeroen de Bruijn als inspirerende leider. We verwelkomen hen graag binnen onze groep en kijken uit naar de verdere samenwerking, die onze positie op de Nederlandse markt flink zal verstevigen met de 800 technici die ze iedere dag een arbeidsplaats verschaffen. Bovendien consolideren we met deze strategische alliantie onze tweeledige voetafdruk op de Nederlandse markt. Hierdoor kunnen we in de toekomst onze Nederlandse Specialist Recruitment en Engineering Consulting afdelingen verder laten groeien. Daarbij hanteren we een focus op een kwaliteitsvolle dienstverlening en carrièremogelijkheden voor al onze medewerkers,” licht Jérôme Caille, CEO The House of HR, toe.

Internationale groei ambities
Met deze derde strategische overeenkomst in minder dan een jaar tijd spreekt The House of HR haar internationale groeiambities prominent uit. Eerder dit jaar ging de groep al samenwerkingen aan met het Franse Abylsen (maart 2015) en het Nederlandse Covebo (juni 2015). Elk lid van de groep wordt gekenmerkt door een sterke ondernemingsgeest en een uitstekende groei de afgelopen jaren; twee factoren die de toekomstige ambities en groeiplannen van The House of HR de komende jaren zullen ondersteunen en verzekeren.

Bron: Continu, 22 september 2015