ACM akkoord met overname Logistic Force Group door FIELDS Group

0
341

FIELDS Group II B.V. mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Logistic Force Group B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 13 december 2021 besloten.

Er blijft na de overname voldoende concurrentie over, zo concludeert de ACM.

Fields is een Nederlandse investeerder die zich richt op het deelnemen in en verder ontwikkelen van bedrijven met potentieel. Fields heeft één gecontroleerde deelneming die actief is in de uitzendbranche; dit betreft Opus People. Opus People levert uitzendkrachten voor (relatief) ongeschoold werk in de voedselproductie, techniek en logistiek. Ook neemt Opus People bij veel van haar afnemers het vervoer van de uitzendkrachten en interne capaciteitsplanningsactiviteiten op zich. Opus People is niet actief op het gebied van payrolling.

Opus People is ontstaan uit de fusie van Techwork, SEP Peeters, and PIEK Uitzendbureau; deze merken zijn al eerder overgenomen door FIELDS Group vanuit een buy and build strategie.

Logistic Force en haar in(directe) dochterondernemingen zijn actief op het gebied van uitzenden, werven en trainen van blue collar personeel. Logistic Force richt zich hierbij met name op het verbinden van personeel en bedrijven in de transport en logistiek. Logistic Force is niet actief op het gebied van payrolling.

Bron: ACM en FIELDS Group, 13 december 2021

Lees ook
Opus People en Direct People fuseren
Logistic Force begeleidt statushouders naar jobs in logistiek