25.000ste klus via Randstad Go

0
284

Vandaag is de 25.000ste klus gestart via werkplatform Randstad Go. Flexmedewerker Marouan Babou ging aan de slag bij Recycle Valley in Amsterdam.

Sinds de lancering in 2016 groeide de pool van flexmedewerkers van het platform naar 14.000 mensen die regelmatig zoeken naar een tijdelijke klus in bijvoorbeeld de horeca of logistiek.

Uitzendovereenkomst
Waar andere platforms werken met zzp’ers en freelancers, biedt Randstad de opdrachten aan op basis van uitzendovereenkomsten. Deelnemers hebben zelf regie over de klussen die ze doen en hoe ze daarmee hun werkweek invullen, terwijl ze tegelijk de zekerheid hebben van een uitzendovereenkomst. Werkgevers hebben het gemak van gescreende, beschikbare en passende medewerkers onder een knop.

71 klussen per dag
Elke week worden ruim 500 klussen op het platform geplaatst. Klussen variëren in duur en invulling. Met name klussen in de horeca, promotie, logistiek en administratie worden via het werkplatform ingevuld. De ambitie van Randstad is dat het platform ook steeds meer gaat functioneren als opstap naar tijdelijke en vaste banen.

Randstad Go is het grootste platform voor uitzenden met tijdelijke klussen in Nederland.

Bron: Randstad, 13 december 2019