"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Quoratio Groep gaat nu verder als FITZ

Quoratio Groep, aanbieder van detachering- en consultancydiensten, gaat vanaf nu verder onder een nieuwe naam, FITZ.

Quoratio Groep gaat verder als FITZ. Het bedrijf dat sinds 2000 detachering- en consultancydiensten levert binnen het totale administratieve domein voegt daarmee de verschillende labels samen onder één naam. Door de sterke groei van het multi-label bedrijf in de afgelopen jaren was het tijd om de krachten te bundelen en samen één sterk merk te vormen.

Fitz is actief in de zorg, finance & control, het sociaal domein, HR & payroll, pensioen & leven, business services, IT & cloud, data & AI, en compliance.

Nieuwe merknaam

Jochem Kentgens, CEO FITZ: “We zijn in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Niet alleen in aantal werknemers, door onder andere overname van bedrijven, maar ook in uitbreiding van onze expertise, producten en diensten. Bij deze groei en verandering past een nieuwe merknaam. Samen vormen we nu één sterk merk”.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *