"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Quoratio Groep biedt doorstart voor Vossius Consultancy

Quoratio Groep neemt per direct de consultancy- en automatiseringsactiviteiten van Vossius, dienstverlener binnen de zorg, over.

De Quoratio Groep breidt hiermee haar activiteiten op het gebied van complexe processen in de zorg verder uit. Vossius werd eerder deze maand failliet verklaard als gevolg van de coronacrisis.

Jochem Kentgens, CEO van de Quoratio Groep: “Vossius was voor ons altijd al een partij die we goed in de gaten hielden; als concurrent van ons eigen zorglabel Zorgon, maar ook als gewaardeerde relatie in een markt waar alle spelers elkaar kennen. De propositie van Vossius richting ziekenhuizen is helder en de kwaliteit van dienstverlening hoog. Het faillissement kwam dan ook als een schok. Maar het was voor ons logisch om meteen actie te ondernemen om Vossius zo snel en soepel mogelijk een doorstart te kunnen laten maken. Dat zal een afgeslankte doorstart binnen de Quoratio Groep zijn, passend bij onze multi-labelstrategie. We zijn blij om de kwalitatief goede en ervaren consultants en interessante nieuwe opdrachtgevers aan ons te kunnen binden en daarmee onze consultancy-activiteiten te kunnen uitbreiden.”

“Continuïteit van de onderneming van Vossius met behoud van een deel van de medewerkers had de sterke voorkeur bij de keuze van de overnamepartij”, legt Marlous de Groot, curator van Vossius en verbonden aan advocatenkantoor CMS uit. “De Quoratio Groep is een partij die dat kan bieden.”

Over de Quoratio Groep
Quoratio Groep is een multi-label consultancy-organisatie en opleider en detacheerder van procesprofessionals. Via de drie labels Zorgon (Healthcare), Quoratio (HR Process & Payroll) en Verhoeve (Finance & Control), wordt de back-offices van organisaties verzorgd binnen overheid, onderwijs, zorg, accountancy en zakelijke dienstverlening.

Bron: Quoratio, 26 mei 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.