"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Mployment Brands helpt kleine uitzendbureaus groeien

Mploymnt Brands, een recent opgerichte onderneming, is gericht op uitzendbureaus die klaar zijn voor de volgende stap. Hun doel is om deze kleine uitzendbureaus te ondersteunen en te helpen groeien door het aanbieden van kennis, kunde en kapitaal.

Uitzendbureaus met groeiambities lopen vaak vast door gebrek aan kennis over de markt en de concurrentie. Daar wil Mployment Brands een oplossing voor bieden.

Mployment Brands geeft een financiële boost en inhoudelijke support op het gebied van data, software, backoffice, legal marketing en sales.

Ondersteunende rol

Met een minderheidsbelang heeft Mployment Brands een ondersteunende rol, waarbij het als partner kennis en kunde deelt om uitzendbureaus te professionaliseren en groei te accelereren. De bureaus behouden hun eigen karakter en regie, maar krijgen een inhoudelijke en financiële boost. Én de ondersteuning van 300 specialisten uit verschillende vakgebieden.

Matthijs Nagel, manager Mployment Brands: “Er is door de impact van vergrijzing, verduurzaming en digitalisering steeds meer behoefte aan gespecialiseerd flexibel personeel. Voor uitzendbureaus liggen hier kansen, maar het bijhouden van deze razendsnelle ontwikkelingen en de steeds veranderende wet- en regelgeving zijn een enorme uitdaging. Mployment Brands helpt uitzendbureaus met ambitie om met de ontwikkelingen mee te groeien. We leggen een ijzersterk fundament zodat het bureau zich kan focussen op zijn kracht: het recruiten en uitzenden van uitzendkrachten.”

Lees ook:

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *