"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Jansen & De Wit nemen uitzendbureau In4Work over

Uitzendbureau Jansen & De Wit heeft de Friese uitzender In4Work overgenomen. Dat maakten de bedrijven bekend in een persbericht.

Met de overname van In4Work betreedt Jansen & De Wit de Friese uitzendmarkt. Daarmee willen zij hun marktaandeel in Noord-Nederland nog sneller vergroten. “Wij voegen een mooie locatie met een vakkundig team, dat de taal van de regio spreekt, toe aan ons bedrijf. We gaan de naam Jansen & De Wit hanteren na de overname, één sterk, gezamenlijk merk”, zegt José Perik, algemeen directeur Jansen & De Wit.

Gerhard Morsink, commercieel directeur, voegt toe: “Bovendien brengt de overname nieuwe groeikansen met zich mee. Wellicht hebben de klanten van In4Work ook andere personele vraagstukken, die wij met één van onze vormen van dienstverlening prima kunnen invullen. Daarnaast kunnen we vanuit Franeker, nu ook klanten bedienen in de sectoren waar we al sterk in zijn.”

In4Work richt zich hoofdzakelijk op het uitzenden en detacheren van personeel in de branches schoonmaak, metaal & techniek en productie, net als Jansen & de Wit. Jansen & De Wit heeft vestigingen in Hoogeveen, Emmen, Heerde, Nijverdal en Groningen.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *