"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Zeelenberg sluit zich aan bij UMON groep

Zeelenberg sluit zich, naast DUX en OnlyHuman, aan bij UMON groep.

Vanaf 22 december 2022 is Zeelenberg onderdeel van de UMON groep. Zeelenberg is al 25 jaar een sterke specialist in werving & selectie en interim-management op directie- en managementniveau in de publieke sector. Met dat profiel past het bedrijf perfect naast DUX en OnlyHuman binnen de UMON groep. De UMON groep vergroot en diversifieert hiermee haar marktaandeel in de publieke en non-profit sector van hoog opgeleide professionals en management.

Zeelenberg sluit zich aan bij UMON groep
Zeelenberg sluit zich aan bij UMON groep

De bedrijven binnen de UMON groep hebben allemaal hun eigen gezicht en zijn herkenbare merken. Voor relaties, opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten zijn en blijven zij herkenbare en vertrouwde partners. DUX, OnlyHuman en Zeelenberg bundelen hun krachten om samen sterker in de markt te staan en verder te kunnen groeien. Zij delen hun kennis en ervaring en werken vanuit dezelfde waarden. Met een gezamenlijke backoffice UMON Shared Services (USS) voor human resources, financiën, ICT, juridische zaken, marketing en communicatie kunnen zij hun dienstverlening verder versterken.

Cees Zeelenberg, oprichter en directeur Zeelenberg licht toe: “In mijn zoektocht naar een manier om de continuïteit van het bureau te waarborgen, heb ik diverse opties overwogen. Het vinden van een partner binnen het publieke domein die vanuit dezelfde waarden werkt, was voor mij een belangrijke voorwaarde. Wat is het mooi dat dit is gelukt. Met UMON hebben we samen een stevige basis om door te groeien. Onze vertrouwde kwaliteit behouden we, net als onze eigen naam en gezicht, locatie, contactgegevens en werkwijze.”

Martin Staats, directeur UMON vult aan: “Onder de UMON groep werken vanaf nu drie professionele topbedrijven samen. Het verbreden van onze basis past bij de groeistrategie, waarmee we onze dienstverlening nog verder kunnen laten groeien. Het versterken van de afzonderlijke labels is hetgeen waarnaar de komende jaren, ook bij DUX en OnlyHuman, veel aandacht uit zal blijven gaan. Verenigd in UMON maken wij het verschil. Voor organisaties. Voor professionals. En voor de publieke sector.”

Bron: Zeelenberg en UMON groep, persbericht 22 december 2022

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.