"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Agium sluit zich aan bij Redmore

Agium is aangesloten bij Redmore, onderdeel van het Belgische House of HR.

De financieel detacheerder met in 2021 een jaaromzet van ruim 19 miljoen euro behoudt haar eigen identiteit. Zo blijft Agium onder de huidige naam en hetzelfde management opereren en zet de bedrijfsvoering voort.

De expertise van Redmore ligt bij Risk, Business, Technologie, Legal, Finance en IT. Met de komst van Agium breidt de specialisatie Finance zich verder uit. Voor beide partijen is de overname een versterking richting de toekomst met een duidelijke focus op groei. Robbert van Adrichem en Stephan Persoon, oprichters van Agium, lichten toe: “Als organisatie zijn we ambitieus en dit is een logische stap als je wil groeien. Samen met Redmore kunnen we onze potentie namelijk optimaal uitwerken. Doordat we ons bij hen aansluiten, kunnen onze consultants bij nog meer aansprekende klanten complexe opdrachten uitvoeren. Ook verwachten we dat we onze opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen en uiteindelijk onze eigen groeidoelstellingen eerder verwezenlijken. We kijken ernaar uit om met de nieuwe collega’s samen te werken.”

“Agium is een bedrijf dat al twintig jaar investeert in mensen en bekend staat om zijn kwalitatieve dienstverlening”, zegt Edwin van den Elst, CEO van Redmore. “Daarom is het een mooie aanvulling op ons portfolio, waarmee we onze dienstverlening op het gebied van Finance & Control kunnen uitbreiden. Naast Profource vergroten we met Agium onze expertise zodat we klanten ook kunnen faciliteren in digitalisering en transformatie van de Finance functie. De groep telt nu zes labels. Daarmee zijn we een nog grotere speler op de Nederlandse markt geworden, met groeiambitie naar het buitenland. Redmore heeft met Agium de perfecte partner gevonden om de groei in Nederland te versnellen.”

Over Agium
Agium is de partner die verder gaat dan financiële detachering en helpt organisaties en finance professionals ambities te realiseren. Sinds 2002 verbetert Agium finance- en control processen structureel op basis van vraagstukken. Hiervoor gaan zij duurzame verbindingen aan met opdrachtgevers en finance professionals. Agium werkt met een team van 190 professionals.

Bron: Redmore / Agium, persbericht 4 november 2022

Lees ook
Redmore Group neemt Vialegis over
House of HR, meerderheid aandelen in handen van Bain Capital
2012 Ormer ICT neemt belang in Agium Financiële Detachering

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.