Ormer ICT neemt belang in Agium Financiële Detachering

0
492

28 maart 2012

Ormer ICT neemt een minderheidsbelang in Agium. Beide partijen kwamen dit gister overeen.

Dankzij de samenwerking kan Ormer ICT, dat naast ICT-outsourcing ook detachering, werving en selectie van ICT-professionals verzorgt, zijn klanten nu ook van dienst zijn op het gebied van Finance & Control.

ICT en financiële professionals
Ormer ICT, dat dit jaar twintig jaar bestaat, legt zich sinds vorig jaar uitsluitend toe op de ICT-markt, terwijl Agium gespecialiseerd is in detachering van interim professionals voor financiële functies. Michel Westdijk, Managing Partner bij Ormer ICT: “Veel van onze klanten vragen om ondersteuning bij het invullen van financiële vacatures. Wij hebben onze handen echter vol aan het detacheren en werven van ICT-professionals. Door de samenwerking met Agium kunnen wij onze relaties nu ook van dienst zijn met project, interim diensten en werving & selectie binnen het financiële vakgebied.”

Groei-ambitie
Agium is tien jaar geleden opgericht en heeft ondanks de moeilijke marktsituatie van de afgelopen tijd goede resultaten neergezet. Het bedrijf is VCU en ISO9001 gecertificeerd. Dankzij de samenwerking met Ormer ICT, kan het bedrijf zich nu richten op verdere groei. Directeur Robbert van Adrichem: “Ormer ICT deelt onze groeiambitie en kan ons helpen verder te groeien. Wie weet volgen wij Ormer ICT wel als op-een-na-snelste groeier van Zuid-Holland bij de FD Gazellen”.

Ormer ICT had in 2011 een omzet van € 13,8 miljoen. Agium zette in hetzelfde jaar € 3,0 miljoen om.

Bron: Ormer.nl, persbericht 27 maart 2012