"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Rise Up gepersonaliseerde training geïntegreerd in Microsoft Teams

Rise Up lanceert met kunstmatige intelligentie gepersonaliseerde en professionele training, volledig geïntegreerd in Microsoft Teams

Rise Up, softwareoplossing voor personeelstraining, introduceert een nieuwe Microsoft Teams-app om werknemers bij te scholen met een gepersonaliseerde oplossing die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. Door training onderdeel van de routine te maken heeft iedere werknemer directe toegang tot hun training, op elk moment, vanaf ieder apparaat, en zonder de dagelijkse werkomgeving te verlaten.

“De uitdaging voor training en persoonlijke ontwikkeling is vandaag de dag om training aan te passen aan de context en de behoeften van de werknemer, en niet andersom. Met deze volledige integratie in Microsoft Teams stellen we training centraal in het dagelijks leven van werknemers, in het hart van hun workflow, zonder de trainingservaring op te offeren. Leerlingen kunnen op dezelfde manier als in hun webbrowser, trainen, zichzelf beoordelen en toegang krijgen tot hun certificaten in een aangepast en gepersonaliseerd tempo, bijgestaan door LIA, onze virtuele trainingscoach,” zegt Arnaud Blachon, CEO van Rise Up erover.

Rise Up deed ervaring op met AKKA
AKKA Technologies, adviesgroep op het gebied van engineering en technologie, werkte in het kader van haar digitale transformatie samen met Rise Up aan hun allereerste Learning Management System (LMS), de Akkademy, met als doel de vaardigheden van haar 21.000 medewerkers te verbeteren dankzij gevarieerde trainingsprogramma’s, waarbij verschillende benaderingen en soorten inhoud werden gecombineerd: face-to-face-sessies, e-learning modules, quizzen, online seminars, etc.

Bron: Rise Up, persbericht 31 augustus 2022

Lees ook
Adecco koopt AKKA Technologies voor fusie met Modis

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.