"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

OTYS werkt samen met chatbot Dora

OTYS en Dora gaan samenwerken

De cloud-gebaseerde recruitment software van OTYS integreert de chatbot-interviewer Dora Houten (NL) & Tirgu Mures (RO).
OTYS en chatbot Dora
Het Nederlandse OTYS gaat een partnerschap aan met het Roemeense Happy Recruiter – producent van de chatbot Dora. Dankzij deze verregaande samenwerking kunnen klanten van OTYS het rekruteringsproces nog verder automatiseren en optimaliseren.

Chatbot Dora is een robot die met behulp van Artificiële Intelligentie op het internet op zoek gaat naar kandidaten, hen contacteert en een eerste selectie-interview afneemt.

Bert Koning, CEO van OTYS zegt erover: ‘Dankzij de combinatie van onze technologieën, kunnen we de stressvolle en repetitieve onderdelen van het recruitmentproces automatiseren. Daardoor kunnen de recruiters doen waar ze best in zijn: focussen op mensen en hun loopbanen.’ Calin Stefanescu, CEO van Happy Recruiter, voegt daaraan toe: ‘Snelheid is bij het recruiten heel
belangrijk. Onze chatbot Dora werkt 24/7, zoekt het internet af naar geschikte kandidaten en doet de eerste interviews. De beste kandidaten worden vervolgens in het recruitmentsoftware van OTYS opgenomen.’

Bron: OTYS, 8 september 2022

Lees ook
Recruiter chatbot, hoe kun je die gebruiken?

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.