"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

De Aethon Groep neemt opleider SVOZ over

De Aethon Groep versterkt de portfolio met de komst van SVOZ, marktleider in opleidingen en trainingen in Nederland op het gebied van zorg.

Door de snelle en aanhoudende groei van de Aethon Groep is besloten om opleider SVOZ over te nemen. Zo haalt de Aethon Groep met deze overname expertise in huis, wordt het mogelijk om op een efficiënte wijze talenten en professionals op te leiden en toe te voegen aan de markt en kwaliteit te waarborgen.

De Aethon Groep wordt momenteel door twee merken in de recruitmentbranche vertegenwoordigd: Aethon (flexspecialist) en Samen Professionals (detachering). Met de toevoeging van SVOZ in de portfolio van de Aethon Groep wordt het mogelijk om sneller op de vraag van onze klant in te kunnen spelen als het gaat om opleiden en training.

SVOZ, opleidingen in de zorg speelt al sinds 1973 een belangrijke rol in het opleiden en trainen van medewerkers in de zorgsector. In die jaren is SVOZ uitgegroeid tot één van de grootste particuliere onderwijsinstellingen en is specialist in het opleiden van medewerkers in de ouderenzorg. Met een actueel aanbod aan opleidingen biedt SVOZ leertrajecten en incompany trainingen aan in heel Nederland aan haar klanten. Met haar MBO-College biedt SVOZ versnelde én verkorte erkende mbo-opleidingen aan voor (jong) volwassenen die werken of gaan werken in de zorgsector. De SVOZ Zorgacademie verzorgt hoogwaardige en resultaatgerichte specialisaties en vervolgopleidingen, die branche-erkend zijn door CZO. Daarnaast biedt SVOZ Training en Advies een uitgebreid aanbod van trainingen die zich richten op de directe zorgverlening, management & coördinatie en opleiden & begeleiden.

Liesbeth Griffioen, De Aethon Groep
Liesbeth Griffioen, De Aethon Groep

Liesbeth Griffioen, CEO van de Aethon Groep is verheugd over de uitbreiding:
“SVOZ is marktleider op gebied van incompany opleidingen in de zorg met een eigen trainingscentrum, skills-lab en opdrachtgevers door het hele land. Door toevoeging van de activiteiten, kennis en expertise van SVOZ kunnen we samen nog beter onze ambities najagen.

We werken binnen de Aethon Groep met een enthousiast team van ruim 250 collega’s dagelijks aan het, op een duurzame wijze, toevoegen van talent en professionals aan de arbeidsmarkt. Dit doen we door in schaarse markten talent en professionals op te leiden en onze klanten te voorzien van bevoegden en bekwame gecertificeerde en gediplomeerde krachten. De toevoeging van een opleider aan onze portfolio is een lang gekoesterde wens en een logische stap die bijdraagt aan onze lange termijn strategie.

Door een intensieve samenwerking met SVOZ creëren we kansen en continu ontwikkelingsmogelijkheden voor onze talenten en professionals.”

Bron: Aethon Groep, 20 september 2021

Lees ook
Aethon Groep biedt duurzaam werk aan talenten en professionals

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.