"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Werkplatform Maqqie groeit en verhuist naar Sliedrecht

Online werkplatform Maqqie groeit zo snel, dat een nieuw hoofdkantoor is gezocht en gevonden in Sliedrecht.
Maqqie kantoor Sliedrecht
Het bedrijf, dat in 2017 startte vanaf een zolderkamer, heeft inmiddels bijna 50 medewerkers en barstte uit haar voegen in Gorinchem. Het nieuwe hoofdkantoor aan de A15 in Sliedrecht biedt de perfecte uitvalsbasis om door te groeien.

Pieter Jacob Leenman, founder/CEO van Maqqie, licht de stap naar Sliedrecht toe: “Wij zijn onze dienstverlening altijd aan het verbeteren en uitbreiden. Met name voor onze groeiende IT- en Supportafdeling is op dit moment veel extra ruimte nodig. Met onze ambitie en groeicurve willen we niet het risico lopen dat we over enkele jaren weer moeten verhuizen, dus zochten we echt een pand dat de komende 3-5 jaar met ons mee kan groeien.”

Pieter Jacob: “Bij Maqqie zien we een toekomst ontstaan waarin online platformen de spil vormen van de arbeidsmarkt. De enige oplossing voor de steeds schaarser wordende arbeidsmarkt. Wij ontzorgen bedrijven met een online platform waarop ze hun werkvoorraad delen met tienduizenden werkenden. Algoritmes zorgen voor de beste match. De werkende plant zijn werkweek in via de Maqqie werk-app, kan afwisselend aan de slag voor meerdere bedrijven. Diezelfde app regelt tevens de volledige contractuele afwikkeling van iedere samenwerking, via een flexibel of vast contract.”

Maqqie steekt haar ambitie niet onder stoelen of banken. Het wil middels haar dienstverlening aan werkgevers en werknemers uitgroeien tot de ‘grootste werkgever van Nederland’. Met een groei van 500% in 2020 zijn de eerste stappen gezet.

Bron: Maqqie, 17 augustus 2021

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.