"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

MedicalHunt en DMU Medische Detachering bundelen krachten

DMU Medische Detachering, uitzender en detacheerder van medisch specialisten, verpleegkundigen, artsen en paramedici, en uitzender en detacheerder MedicalHunt, gespecialiseerd in de bemiddeling van zorgprofessionals, bundelen hun krachten en breiden uit.
Medicalhunt
DMU Medische Detachering is sinds 2014 partner voor zowel zorgverleners als zorgprofessionals. Medische specialisten, verpleegkundigen, artsen en paramedici vonden via het brede netwerk bij ziekenhuizen en klinieken door heel Nederland een baan.

MedicalHunt verbindt sinds ruim vijf jaar een breed scala van zorgprofessionals aan werk in verpleeg-, verzorgingshuizen en de thuiszorg. Ook worden opdrachtgevers door zowel DMU als MedicalHunt ondersteund bij zowel lange als korte termijn capaciteitsvraagstukken.

Nieuwe vestiging
DMU Medische Detachering en MedicalHunt gaan verder als Medicalhunt, met een kleine letter h, onder leiding van Steven Korf, Directeur Zorg. Steven is tevens Spoedeisende Hulp Verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen in Nederland. Zo staat hij midden in het werkveld en dichtbij de werkzoekende en opdrachtgever.

“Door het samengaan van DMU Medische Detachering en MedicalHunt onder de gezamenlijke naam Medicalhunt kunnen wij onze professionals een breder scala aan opdrachten en projecten aanbieden.

Per 1 mei openen wij een nieuwe fysieke vestiging in Breukelen aan Straatweg 53, uiteraard met inachtneming van de geldende corona maatregelen. Door de groei binnen Medicalhunt, met name in de Randstad, wordt de vraag naar een fysieke locatie groter. Met de nieuwe vestiging kunnen wij onze opdrachtgevers en kandidaten in die vraag ondersteunen,” aldus Steven Korf.

Eigen ZZP-platform
Naast de opening van een fysieke vestiging, breidt Medicalhunt de dienstverlening uit met een eigen ZZP-platform. Zorgprofessionals die zichzelf als zelfstandige in de markt zetten kunnen hun uren, facturatie en overige administratie in een overzichtelijke app bijhouden. Ook zorgprofessionals die niet (meer) werkzaam zijn via Medicalhunt als ZZP kunnen van het platform gebruik (blijven) maken.

Bron: Medicalhunt, 4 mei 2021

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.