SLUIT MENU

Intelligence Group en SmartRecruiters bundelen krachten

De talent data van Intelligence Group is geïntegreerd in het recruitmentsysteem van SmartRecruiters.

Met de samenwerking willen de bedrijven de volgende stap zetten in data-driven recruitment en Talent Intelligence.

Wervingsstrategie
Het systeem van SmartRecruiters ondersteunt organisaties om kandidaten te vinden, aan te trekken, te selecteren en aan te nemen via een Talent Acquisition Suite. De koppeling met de data van Intelligence Group biedt inzicht in de doelgroepen van de klant, zodat een ​​wervingsstrategie kan worden gemaakt.

Dashboard
Door de integratie ontstaat een talent intelligence dashboard met onder andere de haalbaarheid van recruitment, functievoorkeuren, socio-demografische gegevens, verwachtingen van kandidaten en mediagedrag binnen 28 Europese landen en de VS. Naast de inzichten over de doelgroep wordt er een landelijk gemiddelde getoond. Op deze manier kan een tactische strategie worden bepaald, die kan worden ingezet om meer op te vallen.

SmartRecruiters
De cloud-based Talent Acquisition Suite van SmartRecruiters wordt gebruikt door 4.000 bedrijven wereldwijd, waaronder Bosch, LinkedIn, H&M en Visa. Dit wordt gerealiseerd binnen één schaalbaar platform, door middel van wervingsmarketing, CRM, AI, ATS en een marktplaats van meer dan 600 aangesloten leveranciers.

Intelligence Group
Intelligence Group is een internationaal data- en technologiebedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Het bedrijf richt zich op het verzamelen, opslaan en verrijken van arbeidsmarktgerelateerde data. Deze data wordt beschikbaar gesteld aan opdrachtgevers via rapporten, dashboards en API’s.

Bron: Intelligence Group, 2 april 2021

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.