"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

HoorayHR wordt eerste mini app partner van Bizcuit

HoorayHR wordt de eerste mini app partner van Bizcuit
HoorayHR en Bizcuit
HoorayHR is een alles-in-één HR-tool voor ondernemers. HoorayHR wordt de eerste partner van Bizcuit die als mini app aan de Bizcuit gebruikers wordt gepresenteerd. Dat betekent dat HoorayHR wordt opgenomen in de Bizcuit in-app marketplace. Bizcuit gebruikers kunnen zo vanuit de Bizcuit app direct starten met HoorayHR en al hun HR-zaken regelen.

Naast de reguliere functies wordt Bizcuit verrijkt met de slimme oplossingen van HoorayHR. Andersom zal het voor gebruikers van de HoorayHR oplossing binnenkort ook mogelijk zijn om te betalen vanuit HoorayHR.

“Wij zijn heel enthousiast over het bundelen van de krachten met Bizcuit. Het is mooi om onze gedeelde filosofie op deze manier vorm te geven. Net als Bizcuit geloven wij dat administratieve zaken zo makkelijk en efficiënt mogelijk uitgevoerd moeten kunnen worden door ondernemers. Door de oplossingen twee kanten op te verrijken, versterken we beide proposities en bieden we meer waarde aan onze klanten,” zegt Theo Schroen, Co-founder HoorayHR.

Bron: Bizcuit, 18 maart 2021

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.