"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

ManpowerGroup Q3 2020 – omzetdaling 13 procent

ManpowerGroup
ManpowerGroup heeft in het derde kwartaal van dit jaar $ 10,3 miljoen winst gemaakt, vergeleken met de nettowinst van $ 146,1 miljoen een jaar eerder.

In dit derde kwartaal bedroeg de omzet 4,6 miljard dollar; een daling van 13% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De zwakke Amerikaanse dollar vergeleken met andere valuta was ook van invloed; omgerekend naar constante valuta daalde de omzet 14,5% in dit kwartaal.

Jonas Prising, voorzitter en CEO van ManpowerGroup, zei: “Het wereldwijde herstel in het derde kwartaal zorgde voor een groeiende vraag naar onze diensten, hetgeen de variatie van ons aanbod en de kracht van onze digitale mogelijkheden weerspiegelde. Dit kwartaal hebben we onze strategische initiatieven voortgezet, waaronder herstructureringsactiviteiten om efficiëntie te bevorderen, aanpassingen in ons landenportfolio om winstgevendheid te vergroten, en de aanhoudende digitaliseringsactiviteiten. Al deze acties rusten ons bedrijf beter uit voor de toekomst, terwijl we ons geleidelijk herstellen van de huidige crisis.”

Bron: ManpowerGroup, 20 oktober 2020

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.