"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Eerste Brabantse vestiging voor Intro Personeel

Personeelsbemiddelaar Intro Personeel heeft onlangs haar eerste vestiging in Noord-Brabant geopend.

Intro Personeel, Roosendaal
Jasmijn Kunst, Arjan Verhoeven en Rudolf Bouman, Intro Personeel Roosendaal.

Het nieuwe kantoor is te vinden in Roosendaal. “Ondanks de bijzondere tijd waarin we leven zien we kansen in de regio West-Brabant en de Zeeuwse eilanden.”

Er zijn meerdere redenen om hier een nieuwe locatie te openen, zegt recruiting consultant Arjan Verhoeven. “Ons werkgebied ligt ten westen van de A16: West-Brabant en de Zeeuwse eilanden. Deze regio’s sluiten uitstekend aan op de regio’s waar we al personeel werven. We zien hier opnieuw kansen liggen. Bijvoorbeeld bij bedrijven in techniek, industrie, logistiek, bouw en groen. Daarnaast zien we mogelijkheden in voor ons nieuwe sectoren zoals de visverwerkende industrie en verpakkingsindustrie.

We zien dat de markt groeit en we van toegevoegde waarde kunnen zijn. We merken dat bij veel bedrijven – ondanks de crisis – er toch behoefte is aan vaste medewerkers. En dat is precies waar Intro goed in is: het begeleiden van vakspecialisten naar een vaste baan.”

Het nieuwe kantoor is te vinden in bedrijfsverzamelgebouw Frame21 op de grens van Oud-Gastel en Roosendaal. Naast Arjan bestaat het team uit Rudolf Bouman en Jasmijn Kunst. Met elkaar zijn de recruiters dagelijks actief op zoek naar de juiste match tussen kandidaat en werkgever. “Wij zijn een team waarin ik het volste vertrouwen heb omdat we over ruime ervaring in het bemiddelen van mensen naar een vaste baan beschikken. Met z’n drieën hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het recruitmentvak.”

Intro Personeel Roosendaal is de negende vestiging van de personeelsbemiddelaar. Andere vestigingen zijn te vinden in Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Bodegraven, IJsselstein, Groot-Ammers en Sfântu Gheorghe (Roemenië). Intro Personeel is onderdeel van Florys Groep. Ook Brys (professionals) en JobUp (re-integratie) vallen daar onder en hebben ieder hun eigen specialiteit als het om de werving van personeel gaat. Verder vallen Florys (administratie) en Prevenzo (ziekteverzuim) nog onder Florys Groep.

Bron: Florys Groep, 19 oktober 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.