"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

NasWerkt neemt platform ‘James Horeca’ over

NasWerkt neemt platform ‘James Horeca’ over.

Vorige week heeft NasWerkt de overname van James Horeca afgerond, met de overname gaat ‘James Horeca’ een sterk online platform creëren voor flexibele- en zelfstandige arbeid binnen de horeca.

Via dit platform krijgen medewerkers de keuze om als ZZP’er of in loondienst aan de slag te gaan. ‘James Horeca’ zal medewerkers altijd adviseren om in loondienst aan de slag te gaan, op deze manier wordt voor het personeel sociale zekerheid geboden. Een optie die bij veel andere soortgelijke platformen in de markt niet voorkomt.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het optimaliseren van het platform en de testfase daarvan. Er lopen ook meerdere gesprekken voor interessante samenwerkingen en partnerships. Binnen een korte periode zal het verbeterde platform van ‘James Horeca’ actief zijn voor heel veel leuke horeca opdrachten.

NasWerkt zal naast ‘James Horeca’ tevens gaan onderzoeken of deze online techniek ook gebruikt kan worden binnen andere branches zoals in de techniek, productie en de logistieke sector. Door het gebruik van een dergelijke techniek, kunnen opdrachtgevers grotendeels worden voorzien van een geautomatiseerd systeem. Dat maakt het financieel aantrekkelijk voor opdrachtgevers gezien de geringe kosten aan kantoren en consulenten, aldus NasWerkt.

Bron: Nas Werkt, 31 augustus 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.