"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Recruitment-shop.nl is gelanceerd

Donderdag is Recruitment-shop.nl gelanceerd, de eerste webshop specifiek voor recruiters en gelieerde professionals in Nederland.

Recruitment-shop.nl is letterlijk een webshop waar verschillende soorten recruitmenttrainingen, diensten, recruitmenttools, recruitmentboeken en tickets voor recruitment events gekocht kunnen worden. Ook (gratis) whitepapers, lidmaatschappen en oplossingen voor arbeidsmarkt communicatie zijn hier te vinden.

De webshop is een initiatief van Getnoticed (digital recruitment agency). Producten en diensten van alle recruitmentleveranciers van Nederland mogen in de recruitment-shop.nl staan (ja ook producten en diensten van concurrenten van Getnoticed).

Arjan Elbers, managing director van Getnoticed: ‘Hiermee maken wij van een nood een deugd. Het plan lag al ruim een jaar op de plank, nu is de tijd rijp! We kunnen iets doen voor de recruitment BV Nederland!’

Getnoticed heeft de Recruitment-shop.nl in het leven geroepen omdat het gewoon gemakkelijk is voor iedereen om een centrale “marktplaats” te hebben. Een overzichtelijke webshop om alle producten, diensten en evenementen overzichtelijk in één bij elkaar te zien.

Veel organisaties (zoals Recruiters United, Voor Tekst, Digitaal Werven, Het Recruiting Kantoor, Joboti en veel anderen) presenteren hun producten, diensten en evenementen in de webshop.

Nieuwe leveranciers van recruitment producten- en diensten kunnen zich melden via de webshop.

Bron: Get.Noticed, 23 april 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.